Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Dodig uspješniji od Federera, jedini je Đokoviću oteo set

Nadal - Đoković (1)
PIXSELL
27.01.2011.
u 10:28

Pobjedom nad prvom igračicom svijeta Wozniacki, Li Na postala prva kineska finalistica u povijesti Grand Slam turnira.

Novak Đoković četvrti će put igrati u Grand Slam završnici, drugi put u Melbourneu. Treći tenisač svijeta u polufinalnom je dvoboju prekinuo australsku epizodu branitelja naslova Rogera Federera. Priča je završena u tri seta (7:6 (3), 7:5, 6:4), tako da hrvatski reprezentativac Ivan Dodig ostaje jedini koji je do finala osvojio set igrajući u Melbourneu (2. kolo) s Đokovićem. Za drugu krunu Australian Opena (2008.) Đoković će igrati protiv pobjednika današnjeg susreta između Andyja Murraya i Davida Ferrera.

– Igrao sam u tome meču možda i najbolje u karijeri. Najvažniji je trenutak bio kad sam izvukao 2:5 u drugom setu. Sada ću malo uživati, drugi ću polufinale pratiti u krevetu uz kokice – rekao je Đoković nakon sedme pobjede u 20. susretu sa Švicarcem.

Na Li postala je prva Kineskinja u finalu nekog Grand Slam turnira, nakon pobjede nad prvom tenisačicom svijeta Caroline Wozniacki (3:6, 7:5, 6:3), nakon što je u drugom setu spasila jednu meč-loptu, te će u finalu igrati protiv Belgijke Kim Clijsters koja je pobijedila Ruskinju Veru Zvonarjevu (6:3, 6:3).

Komentara 12

KR
kroon
13:04 27.01.2011.

Nole svaka ti cast...razbio si ga a tip ne moze da podnese to se vidi iz aviona

OB
-obrisani-
13:20 27.01.2011.

Ne sjecam se da je neko ovako razbio Rogera...

IR
Istria Republica
13:02 27.01.2011.

Ma pretrgli ste se u opisu meča, poznato nam je da ovo hspeovce najviše boli ali je i poznato da nisu ni svi Hrvati glupi hspeovci, pa nebi bilo zgoreg da ovu bravuroznu historijsku pobjedu Đokovića opišete u opširnijem textu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije