Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK POBJEDA

Dodig i Polašek uspješni na prvoj prepreci Mastersa u Madridu

(SP)AUSTRALIA-MELBOURNE-TENNIS-AUSTRALIAN OPEN-MEN'S DOUBLES
Hu Jingchen/XINHUA/PIXSELL
12.05.2021.
u 21:06

Osvajači Australian Opena su kod 5-4 u drugom setu propustili čak četiri meč-lopte i bili prisiljeni igrati odlučujući 'tie-break', u kojem su ipak dohvatili osminu finala u kojem će se za četvrtfinale boriti protiv Australca Johna Peersa i Novozelanđanina Michaela Venusa

Ivan Dodig i slovački tenisač Filip Polašek prošli su prvu prepreku na turniru Masters 1000 serije u Madridu pobijedivši Australca Alexa de Minaura i Nijemca Jan-Lennarda Struffa sa 7-6 (5), 5-7, 10-7.

Osvajači Australian Opena su kod 5-4 u drugom setu propustili čak četiri meč-lopte i bili prisiljeni igrati odlučujući 'tie-break', u kojem su ipak dohvatili osminu finala u kojem će se za četvrtfinale boriti protiv Australca Johna Peersa i Novozelanđanina Michaela Venusa.

Prije Dodiga i Polašeka to je u srijedu uspjelo i drugim nositeljima, Nikoli Mektiću i Mati Paviću, koji su u dvoboju prvog kola nadigrali Kazahstanca Aleksandra Bublika i Čileanca Cristiana Garina sa 6-4, 7-5, a za plasman u četvrtfinale će igrati protiv Novozelanđanina Marcusa Daniella i Austrijanca Philippa Oswalda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije