Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros

Dodig i Polašek lako do drugog kola

Ivan Dodig i Nikola Mektić
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/2
30.09.2020.
u 16:00

Peti nositelji će u drugom kolu igrati protiv pobjednika iz dvoboja litavsko-japanske kombinacije Berankis - Nishioka i slovensko-austrijskog para Bedene - Novak.

Hrvatsko-slovačka kombinacija Ivan Dodig i Filip Polašek lakoćom se probila u drugo kolo konkurencije muških parova na teniskom Grand Slam turniru u pariškome Roland Garrosu, gdje su u srijedu nadigrali finsko-njemački par Kontinen - Struff sa 6:3, 6:1 za 71 minutu. 

Peti nositelji će u drugom kolu igrati protiv pobjednika iz dvoboja litavsko-japanske kombinacije Berankis - Nishioka i slovensko-austrijskog para Bedene - Novak.

U srijedu su u Roland Garrosu na rasporedu još tri meča u kojima će nastupiti hrvatski tenisači u konkurenciji muških parova.

Sedmi nositelji Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares za suparnike imaju Novozelanđanina Daniella i Austrijanca Oswalda, deveti nositelji Nikola Mektić i Nizozemac Wesley Koolhof će igrati protiv Bitanca Bambridgea i Japanca McLachlana, a Franko Škugor i Amerikanac Austin Krajicek protiv Korejca Kwona i Indijca Sharana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije