Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do pobjede za sat vremena

Dodig i Melo u polufinalu turnira u Madridu

04.02.2014.,Dom Sportova,Zagreb -  9.ATP turnir PBZ Zagreb Indoors, mec parova Ivan Dodig i Marcelo Melo - Phillip Marx i Michael Mertinak. Photo:Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
06.05.2016.
u 22:16

Dodigu i Melu je za pobjedu protiv Pospišila i Socka bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu

Hrvatski tenisač Ivan Dodig se s Brazilcem Marcelom Melom plasirao u polufinale parova na velikom ATP turniru u Madridu, oni su u četvrtfinalu za sat vremena svladali Kanađanina Vaseka Pospišila i Amerikanca Jacka Socka sa 6:3, 6:4.

Dodigu i Melu je za pobjedu protiv Pospišila i Socka bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu, dok su u čitavom dvoboju bili suočeni sa samo jednom "break-loptom" suparnika i to u trenucima kada je Dodig servirao za meč.

Naš je igrač stigao do prednosti od 40-0 i četiri vezane meč-lopte, no Kanađanin i Amerikanac uspjeli su osvojiti tri poena zaredom i osigurati igranje odlučujućeg poena. Tada je Dodig pogodio as za pobjedu i prolazak među četiri najbolja para.

>>Uh, ovo je bilo gadno: Ivan Dodig lopticom pogodio partnera Mela u glavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije