Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Washington

Dodig i Melo u finalu, izbacili su Matkowskog i Zimonjića

04.02.2014.,Dom Sportova,Zagreb -  9.ATP turnir PBZ Zagreb Indoors, mec parova Ivan Dodig i Marcelo Melo - Phillip Marx i Michael Mertinak. Photo:Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoić/PIXSELL
08.08.2015.
u 20:55

U finalu će igrati protiv pobjednika para između braće Bryan te Bopanne i Mergee.

Uoči nastupa Marina Čilića u polufinalu turnira u Washingtonu u finale parova ušao je još jedan Međugorac, Ivan Dodig.

Dodig i njegov partner Brazilac Marcelo Melo sa uvjerljivih 6:0, 6:4 nadjačali su Poljaka Marcina Matkowskog i Srbina Nenada Zimonjića.

Hrvat i Brazilac osvojili su 87 posto poena na prvom servisu i bili su suočeni samo s jednom prilikom suparnika za break.     

U finalu će igrati protiv pobjednika para između braće Bryan te Bopanne i Mergee.

>>Čilić ukrotio Zvereva i ušao u polufinale, slijedi Nishikori

Komentara 1

IV
ivanjoksimovic
01:36 09.08.2015.

Dodig i Melo nemaju nekakav individualni kvalitet, ispod proseka. Ali su odlican tim, jako borbeni, fantasticno komuniciraju na terenu i nedjusobno se nadopunjuju. Svaka im cast. Bas volim da ih pogledam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije