Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki uspjeh

Dodig i Melo opet slavili i osigurali polufinale Mastersa!

Dodig, Melo
Jurica Galoić/PIXSELL
11.11.2014.
u 21:33

Nakon dva kola sad imaju maksimalan učinak i osigurali su polufinale Mastersa. U trećem kolu igraju protiv Benneteaua i Roger-Vasselina

Ivan Dodig i Marcelo Melo bili su uspješni i u drugom kolu završnog Mastersa. Nakon pobjede protiv Daniela Marka Nestora i Nenada Zimonjića, danas su slavili i protiv španjolske kombinacije Granollers/Lopez. Bio je to vrlo neizvjestan susret, a hrvatski i brazilski tenisač slavili su sa 7:6, 7:6.

Dodig i njegov partner odlično su otvorili susret i poveli 4:1, ali su se Španjolci vratili u igru i izjednačili pa se na kraju sve rješavalo u 13. igri u kojoj su Hrvat i Brazilac bili uspješniji. Drugi set bolje su otvorili španjolski igrači i poveli 4:2, ali nisu uspjeli to privesti kraju pa se opet igrao tie-break. U njemu je bilo jako puno preokreta, a na kraju su ga Dodig i Melo dobili 14:12 i slavlje je moglo početi.

Nakon dva kola sad imaju maksimalan učinak i osigurali su polufinale Mastersa. U trećem kolu igraju protiv Benneteaua i Roger-Vasselina.

>>Čilić: Ovo sigurno nisam očekivao, ništa mi nije išlo od ruke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije