Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužno na Plesu

Doček i atmosfera kao da su plavi pobijeđeni sa 5:0

\'05.11.2010., Zagreb, Nogometasi NK Dinamo vratili su se iz Bruggea gdje su u sklopu Eurolige pobijedili Club Brugge. Igor Biscan Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
05.11.2010.
u 17:06

I igrači su, iz nepoznatih razloga, bili pognutih glava, tužno je što nitko nije došao pozdraviti pobjedu.

U 1.30 u noći sletio je zrakoplov s pobjedničkom momčadi plavih. Znao je Dinamo doputovati i u kasnijim noćnim satima, pa je nakon svake ozbiljnije pobjede bilo dočeka, no nakon i te kako velike pobjede nad Bruggeom bilo je sve nekako otužno. Dvojica, doslovno dvojica navijača mirno su čekala s fotoaparatom, pod budnim okom jakog policijskog osiguranja. I to uz nekoliko TV kamera, fotoreportera i novinara.

Bilo je nekoć i neukusnih slavlja, skidanja, guranja novca tamburašima, bilo je i baklja. Ali i sve to loše bilo je puno bolje od ovakvog dočeka. Ni igrači u zrakoplovu nisu slavili, iako su bili zadovoljni pobjedom. A nakon slijetanja u Zagreb, otišli su prema svom autobusu kao da su pobijeđeni sa 5:0. Pognutih glava, tiho su pozdravili i pobjegli gotovo bez riječi.

Nevjerojatno je da se više nitko ne veseli Dinamovim pobjedama i dobrim igrama.

– Nemojte mene pitati, razgovarajte s dečkima, oni su heroji utakmice – rekao je Zdravko Mamić.

No, dečki su bježali od mikrofona, stao je tek Zoran Mamić, a Sammir je iscijedio dvije riječi. Vahid Halilhodžić naučio ih je pobjeđivati, među njima je napravio i atmosferu, možda će ih morati naučiti i slaviti. No, zacijelo je i njima glupo slaviti bez navijača.

Komentara 25

OB
-obrisani-
18:18 05.11.2010.

E, moj glupavi novinarcicu...pa ne zovu tebe tek tak junac.

JM
ja-ma
18:31 05.11.2010.

Šta je?Mamić nije doveo tamburaše,plesao gol po stolu,a vi žderali i pili na njegov račun pa sada nemate \"štofa\"za iskrojit\' neki skandal?!

Avatar dutra
dutra
23:58 05.11.2010.

Kada novinar ne zna svoj posao nastaju ovakvi tekstovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije