Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IZLOGU Nogometaši Vukovara tražena roba

Dobrim nastupima zaludjeli klubove 1. HNL-a

04.12.2008.
u 18:22

Znače li vam što imena Danijel Spasić, Krunoslav Šarčević, Siniša Majher, Dražen Malecki, Miloš Mišić, Branislav Bebić i Goran Nimčević? E, pa dobro ih zapamtite, jer ti bi biseri HNK Vukovar ‘91. uskoro mogli gaziti prvoligaškim travnjacima!

– Sve su to mladi dečki pred kojima je lijepa nogometna budućnost, ali samo ako nastave kvalitetno raditi. Oni su na najbolji način iskoristili priliku koju su dobili i preuzeli na svoja leđa teret odgovornosti u igri – rekao je trener Vukovara Zdravko Logarušić, koji je, pak, na meti nekih drugoligaša.

Iznenađenje Treće lige
Kvalitetne igre tijekom čitavog jesenskog dijela prvenstva promovirali su HNK Vukovar ‘91. u jedno od najugodnijih iznenađenja lige, a njihove igrače gurnule u nogometni izlog.

U kojega sve češće zaviruju prvoligaši Cibalia i Varteks, dok je lista zainteresiranih drugoligaša poduža. A da se dobar glas daleko čuje, potvrđuje i interes nekih prvoligaša iz BiH.

– Pripreme smo počeli s jednom, a u prvenstvo, radi odlazaka nekoliko ključnih igrača, ušli sa sasvim drugom momčadi. Kroz treninge smo uspjeli sve to nadoknaditi, pa smo od našeg stadiona napravili neosvojivu tvrđavu. Jedini u ligi imamo stopostotni učinak na svojem travnjaku – naglašava Logarušić.

Prvo ime sadašnje vukovarske momčadi je kapetan Danijel Spasić, ujedno i prvi strijelac lige s 15 pogodaka. No, u ovom se trećeligašu diče jednom od najmlađih momčadi lige.

– Uz Danijela, još se osam igrača upisalo u strijelce, što samo potvrđuje da naša momčad ima širinu – ističe trener Vukovara.

Koliko god interes za ključne igrače godi, postoji i stvarna opasnost novog rasipanja momčadi. I to već ove zime.

Sve strane zadovoljne
– Telefon mi je već užaren od poziva zainteresiranih klubova. No, to je i dokaz da smo okupili mladu i darovitu generaciju i da klub ide u pravom smjeru – rekao je Gabrijel Kujundžić, direktor kluba.

Kujundžić ističe da klub niti jednome igraču neće praviti probleme, ako on poželi promijeniti sredinu.

– Jedini je uvjet da igrač, ali i klub budu zadovoljni uvjetima prelaska – zaključuje Kujundžić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije