Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neukrotiva Wanda
Povratak na članak

Dobra kao dobar dan: Supruga slavnog nogometaša slikala se potpuno gola u sauni!

Prelijepu Naru na Instagramu prati preko šest milijuna ljudi

Komentari 4

ZC
zorro.cz
20:03 08.01.2020.

i to je sportska vijest?

VL
DI
Diesel
20:38 08.01.2020.

Ja mislio Nives

VL
VA
vaganac
19:56 08.01.2020.

Wanda samo se ti udaraj koliko ti treba,nece biti stalno!

VL
ČI
čIDOLJINE
19:07 08.01.2020.

Poštovani, brak je svetinja, čuva ga i žena i muž, a kada imaju djecu, onda nema vrludanja, odgajaj djecu do punoljetnosti, a ovi dvoje niti su konzumirali brak, niti su vjerni jedno drugom, žao mi je djece, tu neme ljubavii i odgoja, dama će se brzo snaći-skida se ističići ljepotu tijela, krenuti će ataka sa svih strana, već ju vidim u "sretnom" braku, koji joj neće biti drugi, biti će toga dosta, mislim da ni njezin suprug nije lišo, obostrani grijesi, nema tu ništa osim požude za novim partnerima, potpuno ne zreli za odgoj djece, ne odgovorni, zašto im davati pažnju, očito dobra zarada, kada se piše nešto što nije normalno, more im je do koljena a pamet u torzu umjesto u glavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.