Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne dijele isto mišlj

Đoković se ispričao zbog izjava svog oca o Nadalu i Federeru

Novak Đoković
PIXSELL
13.08.2013.
u 18:35

– Žao mi je što su njegove riječi izazvale toliko polemike u medijima i što su vjerojatno povrijedile moje kolege

Srđan Đoković, otac tenisača Novaka, u razgovoru za Kurir izjavio je da je Federer na sve načine pokušao diskreditirati Novaka jer nije mogao podnijeti njegove uspjehe, dok je rekao da je Nadal bio u odličnim odnosima s njegovim sinom sve dok ga ovaj nije počeo pobjeđivati te da od tada ne komuniciraju. No, Novak Đoković ogradio se od tih riječi.

– Žao mi je što su njegove riječi izazvale toliko polemike u medijima i što su vjerojatno povrijedile moje kolege s kojima imam dobar i pošteni odnos. No, ja ne mogu biti odgovoran za djela i riječi svoga oca, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i on. Ja ga jako volim i poštujem, no nisam imao nikakvog utjecaja na njegovo mišljenje. Ponavljam, nažalost ne mogu biti odgovoran za ono što je rečeno – rekao je Đoković novinarima u Cincinnatiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije