Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP FINALE U LONDONU

Đoković: Nisam imao snage

Novak Đoković
AFP
28.11.2009.
u 15:57

Nadal: Izgubio sam sve susrete u Londonu, no nisam razočaran. Kad sam dolazio, nisam imao osjećaj da ću napraviti neki rezultat.

Ovogodišnji polufinalni susreti na ATP Mastersu u Londonu prošli su bez drugog i trećeg tenisača svijeta. Rafael nadal izgubio je sve dvoboje u skupini, a Novaka Đokovića, koji je slovio za prvog favorita, u prolazu je omela set-razlika, odnosno uvjerljiv poraz u 2. kolu od Soderlinga.

- Naporna sezona me je iscrpila, u Londonu jednostavno više nisam imao snage kao što je to bilo na turnimima u Parizu i Baselu. Bilo je očito da se teško krećem po terenu - razočaran je bio Đoković kojem slijedi nekoliko tjedana odmora uoči početka priprema za novu sezonu. Za razliku od njega, Nadala čeka još akcije:

- Ne želim sezonu završiti na ovakav način već pobjednički. Sljedećeg vikenda u Barceloni igramo finale Davisova kupa protiv Češke, što će mi biti velik motiv - uvjerava Nadal.

ATP finale u Londonu - B skupina, 3. kolo: Đoković - Nadal 7:6(5), 6.3; Davidenko - Soderling 7:6(4), 4:6, 6:3.Poredak: Soderling 2-1 (5:2), Davidenko 2-1 (5:3), Đoković 2-1 (4:3), Nadal 0-3 (0:6).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije