Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni meč

Đoković i Čilić igrat će na teniskom spektaklu u Mostaru

cilic
VL FOTO
05.07.2011.
u 13:18

Novookrunjeni teniski kralj Novak Đoković s Marinom Čilićem igrat će humanitarni meč u Mostaru. Naime, meč se dogovara, tenisači su već upoznati s tom zamisli i traži se njihov slobodan termin za ovaj teniski spektakl

Nakon Gorana Ivaniševića, Thomasa Mustera, Sandrine Testud, Mirjane Lučić, Marina Čilića, Zvone Bobana... svoje tenisko umijeće hercegovačkoj publici pokazat će i svjetski broj jedan u susretu s Marinom Čilićem. Oni će igrati humanitarni susret u Mostaru, a o terminu i namjeni organizator će uskoro obavijestiti javnost.

Marin pet puta gubio od Novaka

– Moramo se samo dogovoriti o terminu odigravanja tog meča. Drago mi je da ćemo moći odigrati jedan takav humanitarni susret – kazao nam je Marin Čilić, koji je svih pet dosadašnjih susreta s Novakom Đokovićem izgubio.

U Mostaru bi spektakl bio zajamčen jer  Novak Đoković slovi za jednog od najvećih šaljivdžija na Touru nakon odlaska njegova idola Gorana Ivaniševića, koji je dva puta igrao humanitarne mečeve u Hercegovini. Uz njih dvojicu, na ovom humanitarnom događaju nastupilo bi i još nekoliko tenisača iz cijele BiH. Međutim, Đoković najprije mora proslaviti wimbledonski naslov i preuzimanje prve pozicije.

Đoković gladan trofeja

– Morali smo malo proslaviti, ipak se Wimbledon ne osvaja svaki dan. Popila se koja čašica rakije, kao što to dolikuje proslavi nekog srpskog uspjeha – rekao je najveći srpski sportaš Novak Đoković koji je imao velike razloge za veselje. Nove su mu okolnosti promijenile planove pa je umjesto puta u Švedsku, gdje predvodi srpsku reprezentaciju u obrani naslova Davisova kupa, jučer završio na velikoj proslavi ispred Doma Narodne skupštine.

– Ovo je veliki uspjeh koji vas tjera na povratak u djetinjstvo, podsjeća na sve ono što ste prošli da biste došli do ovoga.

Napravili smo velik put, tenis je danas jedan od najpopularnijih sportova u Srbiji. Ne želim na tome stati, rođen sam da budem teniski prvak, želim još puno Wimbledona i trofeja – rekao je Đoković.

Komentara 18

OB
-obrisani-
14:16 05.07.2011.

Dvije HRVATINE,hehehhehe

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
13:43 05.07.2011.

Veliki sportaš i jako simpatičan čovjek, taj Noval Đoković. Kad bi svi Srbi samo malo njegove naravi i ponašanja imali....

OB
-obrisani-
23:22 05.07.2011.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije