Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONIO POBJEDU

Đoković: Da je to bio turnir, predao bih, za Srbiju sam stisnuo zube

'Serbia\'s Novak Djokovic takes off his shirt during their Davis Cup quarter-final tennis match against John Isner of the U.S. in Boise, Idaho April 5, 2013. REUTERS/Jim Urquhart (UNITED STATES - Tags
'JIM URQUHART'
08.04.2013.
u 19:20

– Gležanj je natekao i možda ću morati otkazati nastup u Monte Carlu – kazao je Đoković.

Novak Đoković još je jednom pokazao koliko mu znači igranje u Davisovu kupu (koji je sa svojim sunarodnjacima osvojio 2011. godine). Prvi reket svijeta nije iznevjerio navijače, pobijedio je Querreya (opet u četiri seta) i donio Srbiji odlučujući bod za 3:1 pobjedu nad Amerikancima u Idahu.

>>> Đoković u suzama: Zglob nije dobro, ne znam što će biti

U tome ga nije omela ni ozljeda desnoga gležnja već u prvom setu koja bi ga mogla odvojiti od početka zemljane sezone na europskim terenima.

– Da je to bilo na nekom ATP turniru, vjerojatno bih predao meč jer je bol bila jaka. Ali igrao sam za nacionalnu vrstu... No, gležanj je natekao i možda ću morati otkazati nastup u Monte Carlu – kazao je Đoković.

Kanada je poznata po hokeju na ledu, a u polufinale Davisovog kupa odveli su ih jedan Crnogorac (Raonić), jedan Čeh (Pospišil) te jedan Srbin (Nestor, rođen u Beogradu kao Nestorović) pobjedom protiv Italije 3:1.

U polufinalu, od 13. do 15. rujna, sučelit će se Srbija – Kanada i Češka – Argentina. U istom terminu u akciju će i naši mušketiri u doigravanju za ostanak u Svjetskoj ligi. Kao 11. nacija na svijetu, Hrvatska je postavljena za nositelja pa će izbjeći sraz s najjačima. Naši mogući suparnici su Brazil, Izrael, Kolumbija, Ekvador, Velika Britanija, Nizozemska, Poljska i Ukrajina. Ždrijeb je u srijedu u Londonu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije