Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDALA SE ZA Bierhoffa
Povratak na članak

Djevojka koja je Dražena odvela u smrt doživjela brojne tragedije, Biserka tvrdi: Ona je monstrum

– Ona je monstrum. Nije čak ni s Hilal u kontaktu. Nije ju posjećivala ni dok je bila bolesna iako su dugogodišnje prijateljice i igrale su košarku zajedno od malih nogu – rekla je jednom prilikom Biserka Petrović.

Komentari 12

DU
Deleted user
10:36 07.06.2023.

Zašto je monstrum? Zato što se nije polila benzinom i zapalila na Draženovom grobu?

VL
DU
Deleted user
13:04 07.06.2023.

Zašto svake godine ponavljate neukusne opaske Draženove mame o toj ženi. Pustite i tu ženu i Dražena već jednom na miru Mislim da joj Draženova mama nije mogla oprostiti što je bila Draženova simpatija umjesto one koju je mama odabrala,, onako po naški. Ništa novo ali više stvarno nije interesantno.

VL
LA
largo
12:06 07.06.2023.

Ajde više ostavite se žene

VL
Avatar Cohen
Cohen
13:08 07.06.2023.

I bez ovog članka pretjeruje se s davanjem publiciteta Draženovoj majci. Cijelih 29 godina. Da ne može smisliti Draženovu tadašnju djevojku odavno je svima poznato, no što VL-u treba u naslovu reći "odvela Dražena u smrt", kao da joj je to bila namjera. Pisati o Draženovoj veličini je jedno, no citirati majku, pratiti sudbinu njegove tadašnje djevojke, brojat joj pobačaj i smrt brata stvarno je duboko ispod razine dobrog ukusa.

VL
DU
Deleted user
22:55 07.06.2023.

Adra, zar ti stvarno misliš da možeš napraviti udes autom da čovjek tvoj saputnik pogine a ti se izvučeš neokrznuta??? Tko to od nas nije nikad vozio 160 km na sat po mokroj cesti?? Samo oni koji voze po gradu . Tebi je čudno da su se Klara i Drazen voljeli, zar bi ti nekoga koga voliš namjerno ubila???

VL
VK
vječni krojf
09:20 08.06.2023.

Nije lijepo govoriti o ženi koja je imala toliko tragedija u životu.Gospođa Petrović je valjda očekivala da se ta cura više nikada ne udaje.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
01:44 08.06.2023.

A koga briga kaj veli Drazenova mama? Kukoc I Modrica nemaju mamu? Ni Tova, Surba, Zec, Parlov, Rimac, bilo tko poznat? Njihove mame nitko nis ne pita? Pitali ste Kojickinu mamu jednom, I nakon sto je o istoj pricala negativno "nestala" je?

VL
DA
Daljic
16:05 08.06.2023.

Ali tu su mediji da sire mrznju i negativne emocije jer to vecina ljudi puse

VL
ST
Startrack
05:56 08.06.2023.

Nedaj zeni da vozi po noci. Toje i Tosea kostalo zivota.

VL
ZA
Zagrepčanka71
13:35 07.06.2023.

Draženova mama, kao što i riječ kaže "mama", izgubila je sina, i vrijeme ne liječi rane nego je sve teže, a pogotovo kad znaš da je tvoje dijete mrtvo, a Klarin se život bez većih kajanja lijepo odvijao. Kolko se sjećam još i te '93, nije ona bila potpuno nevina u toj nesreći: vozila je prebrzo, lijevom stranom, nije na vrijeme uočila taj kamion, dok drugi auti jesu i sl. I kaj se mene tiče ima joj pravo zamjerati dok je živa. Vi genijalci iz ranijih komentara sigurno ne znate kako je to izgubiti dijete, svako tuguje na svoj način, i nije vaše da komentirate, nego otiđite na Draženov grob i zapalite mu svijeću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.