Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudačka komisija
Povratak na članak

Djedović: Ajax je zabio gol iz zaleđa, plavi imaju pravo

Predsjednik Sudačke komisije HNS-a Stjepan Djedović komentirao je Ajaxov pogodak u Maksimiru zbog kojeg je Zdravko Mamić napao Matea Beusana u emisiji Volim nogomet.

Komentari 3

Avatar miletiml
miletiml
21:47 08.11.2009.

sto posto si u pravu i dok god je mamic u dinamu nikad nece dinamo igrat u evropi, a to ston kaze da voli dinamo je istina ali samo do momenta kad je u pitanju lova tad je prvi on onda dinamo on i banditic nek idu tam u kamenjar pa nek vode svoje selo i svoj klub

VL
UB
u_boj u_boj
13:32 09.11.2009.

Evo opet profesora. Ma Vas dvojica znate. @ tresnjevka Neznam na kojoj si ti planeti. Dinamo igra u Evropi. Mozda je za tebe bolje manje alkohola a vise posla i knjige. @Hipnos Pajdas Dobro si informiran o stanju u Dinamu.u. Daj molim te koji su to tvoji izvori? Reci mi. A mozda ti samo filozofiras jer ti Mamic smeta ne radi Dinama nego zbog toga sto je taj koji jest. Snalazljiv, dobar strateg i poslovodja a kao covjek je pravi. Jos nesto, kakve veze ima Mamic reci mo npr. sa problemima u Ciboni?

VL
OB
-obrisani-
18:30 08.11.2009.

Da i što je sporno.Za suce to nije bio nedozvoljeni položaj,a ni za mene.To što svi \"drhte \" od siledžije mamića je njihova stvar.To je sirovina bez boje i ukusa.Što je sirovina imala ojre u đepu , ako nije planirao šou.Tko hoda s nekoliko tisuća ojra po đepovima, osim seljačine i mafijaša.Ćak smo čuli da se takozvani izvršni odbor Dinama (ma što to značilo) došaptavao,jer se boje da ne dobiju po ušima,ako mamić čuje da su nećim nezadovoljni.Svaki budalaš zna ,da je Dinamo zarobljenik mamićevih bolesnih ambicija i to u vlastitu korist.On je i predsjednik i tajnik i direktor.On je izvršni odbor i Skupština kluba.On drži cijeli zagrebački savez u strahu,a ovi se sčučurili ko miševi u brašnu,pa ni da pisnu. amić je upropastio cijeli zagrebački sport,zajedno s jelušićem i bandićem.To su njihove zasluge,za koje su pokrali debele novce.I još ima onih ,koji njih podržavaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.