Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misterij

Dječak u čudu: Zašto engleski reprezentativac ima moju tetovažu?

Ryan Mason
Foto: Reuters/PIXSELL
01.04.2015.
u 17:28

"Zašto Ryan Mason ima tetovažu na kojoj sam ja sa 12 godina?", upitao se dječak na Twitteru

Ryan Mason, engleski nogometaš, došao je u središte pozornosti nakon jučerašnje utakmice protiv Italije. Igrač Tottenhama reprezentaciji se priključio nakon što se ozlijedio Adam Lallana, a debitirao je jučer u Torinu.

Mason je u igru ušao u 74. minuti umjesto Hendersona, a u središte pozornosti došao je nakon što se na fotografiji vidjela njegova tetovaža, na što je reagirao dječak po imenu Dan.

– Zašto Ryan Mason ima tetovažu na kojoj sam ja s 12 godina? –  upitao se dječak na Twitteru i priložio fotografiju na kojoj se vidi tetovaža i njegova fotografija. Ova objava brzo se proširila Otokom, a Mason se još nije oglasio kako bi riješio misterij...

>>Italija remizirala s Engleskom, Nizozemska pobijedila Španjolce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije