Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvalifikacije za SP

Divljak Mascherano udario liječnika i dobio crveni karton

Javier Mascherano
Screenshot Youtube
12.06.2013.
u 09:38

Argentina je u kvalifikacijama za SP remizirala s Ekvadorom 1:1 i sigurna je na vrhu južnoameričke kvalifikacijske skupine sa 26 bodova

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo noćas su igrale i južnoamerčke reprezentacije. Argentina je kod Ekvadora uzela samo bod, no bit će joj dovoljan za praktički siguran nastup u Brazilu sljedeće godine.

Poveli su gaučosi pogotkom Aguera s 11 metara već u četvrtok minuti, a u 13. su domaćini izjednačili preko Castilla. Posljednje dvije minute susreta Ekvador je imao igrača više, nakon što je Javier Mascherano dobio izravni crveni karton.

A Barcelonin igrač isključen je zbog nevjerojatne gluposti i divljaštva. Naime, pred kraj susreta zadobio je udarac pa su po njega došla liječnička služba i krenula ga izvesti iz terena. Dok je bio na njihovom vozilu jednog medicinara u dva navrata udario je kopačkom, navodno jer ga je netko od protivničkih igrača polio vodom pa je htio da se zaustavi vozilo dok se on ne obračuna s njim...

Argentina je sigurna na vrhu južnoameričke kvalifikacijske skupine sa 26 bodova, a pet manje ima trećeplasirani Ekvador. Najbolje četiri momčadi ići će na SP.

Kolumbija je pak druga nakon pobjede 2:0 nad šestoplasiranim Peruom te ima 23 boda, ali i utakmicu manje (12) od Argentine. Kolumbijci su slavili pogocima alcaa i Gutierreza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije