Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta preko 30 tisuća kn

Divljački ispad u Ivankovu: Sudac isključio igrača, njegovi roditelji napravili šou!

Ivankovo
Foto: Facebook
07.01.2018.
u 21:52

Prvo je reagirao njegov otac, koji je vodio momčad, a nakon što je i on isključen, na scenu je stupila igračeva majka.

Nemile scene obilježile su malonogometni turnir Snješko u petak u Ivankovu. Utakmicu juniora prekinuli su bijesni roditelji jednog igrača prvoligaša iz Vinkovaca kojeg je sudac isključio, pišu 24 sata.

Prvo je reagirao njegov otac, koji je vodio momčad, a nakon što je i on isključen, na scenu je stupila igračeva majka. Bijesna je došla do stola organizatora, vikala na njih, jednog je navodno pokušala i udariti, a srušila je i skupocjenu opremu koja se nalazila na stolu.

Kako 24 sata doznaju od načelnika Općine Ivankovo Marka Miličević, slučaj istražuje policija, a podnijete su prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira.

Isto tako, općina je podnijela i odštetni zahtjev. Naime, na stolu je u tom trenutku bio sustav za upravljanje semaforom vrijedan oko 30.000 kuna, a u divljačkom ispadu stradao je i dio razglasa vrijedan oko 3000 kuna. 

Ivankovo
1/28
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
22:15 07.01.2018.

A ispod slike starleta. Iz Ivankova!

Avatar Idler 3
Idler 3
22:35 07.01.2018.

Ljepo im se naplatit plus kazna (ima se-more se) i još im zabranit pristup nogometnim terenima pa nek doma po dvorišču tepeju kaj im se prohtije !!!

DU
Deleted user
22:47 07.01.2018.

i tata i mama auuuuu, mali ce daleko dobaciti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije