Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NAPADA NA SUCA

Direktoru Metkovića doživotan izgon iz rukometa

Rukomet
22.04.2010.
u 12:59

Zdenko Dragović, direktor RK Metkovića, kažnjen je doživotnom suspenzijom obavljanja svih funkcija u rukometu jer je fizički napao suca utakmice Metković - Siscia Ivana Klapeža iz Trilja.

Metkovčani su napustili parket na njegov nagovor pa je klub kažnjen oduzimanjem jednog boda i sa 4000 kuna. Na toj je utakmici Dragović u zapisniku bio službeni predstavnik kluba. To je odluka prvostupanjskog tijela pa svi imaju pravo žalbe.

Rezultat je bio 33:30 za Sisak kad je Dragović dobio crveni karton pa je ušao u teren, i, kako sam tvrdi, vebalno se sukobio sa sucem, a sudac je tvrdio da ga je udario i prekinuo je utakmicu.

Dragović je već jednom kažnjen istom kaznom, no bio je pomilovan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije