Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više će igrati

Direktor Intera potvrdio: Odbili smo ponude velikih klubova za Kovačića!

Mateo Kovačić, Inter, portal (1)
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.06.2014.
u 12:48

- Tijekom sljedeće sezone imat će i puno više prilika da se dokažu. Ove sezone oslonit ćemo se na njih, mislim da je to odlična stvar koju ćemo napraviti

Mateo Kovačić i sljedeće će sezone igrati u Interu, klub ga jednostavno ne želi prodati, bez obzira o visini ponude. Potvrdio je to direktor talijanskog kluba Piero Ausilio.

Za Kovačića je bio zainteresiran Real Madrid, ali i drugi velikani, no sad moraju tražiti druga rješenja.

- Mateo definitivno nije na prodaju! Nema šanse da ga prodamo, ovo će za njega biti ključna sezona. Doista vam mogu potvrditi da smo odbili nekoliko ponuda od velikih klubova koji su ga željeli dovesti, rekao je Ausilio.

I Mauro Icardi imao je puno ponuda, ali će i on ostati u klubu.

- Njih dvojica bit će naši stožerni igrači! Oni su mladi i na njih se moramo usredotočiti. Zatim ćemo procijeniti imaju li oni 'muda', odgovornost u igri i vještinu koja bi mogla biti prevaga. Tijekom sljedeće sezone imat će i puno više prilika da se dokažu. Ove sezone oslonit ćemo se na njih, mislim da je to odlična stvar koju ćemo napraviti, zaključio je direktor Intera.

>>Marca: Mamić u Madridu dogovara transfer Matea Kovačića u Real

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije