Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odličan nastup

Dino Sokolović osvojio drugo mjesto u slalomu u St. Moritzu

Dino Sokolović
Foto: Reuters (Ilustracija)
22.01.2016.
u 17:26

Dino Sokolović koji je član Monoski kluba Zagreb, tako je nastavio nizati sjajne rezultate u St. Moritzu. U tom skijalištu je do sada upisao dvije pobjede u slalomu i jedno četvrto mjesto u veleslalomu

Prvog dana natjecanja Svjetskog kupa u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom koje se održava na švicarskom skijalištu St Moritz, hrvatski paraolimpijac Dino Sokolović osvojio je drugo mjesto u slalomu u konkurenciji sjedećih skijaša.

Sokolović je nakon prve vožnje bio na peti, no sjajnim drugim nastupom probio je na drugu poziciju. Slavio je Japanac Taiki Mori, a treći na podiju bio je još jedan Japanac Takeshi Suzuki.

Dino Sokolović koji je član Monoski kluba Zagreb, tako je nastavio nizati sjajne rezultate u St. Moritzu. U tom skijalištu je do sada upisao dvije pobjede u slalomu i jedno četvrto mjesto u veleslalomu.

U St Moritzu se natječe 78 skijašica i skijaša u sve tri kategorije iz 19 zemalja. U subotu je na rasporedu još jedna utrka slaloma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije