Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Košarka

Rađa: Žao mi je izgubljenog vremena, ali sad se okrećemo drugim opcijama za izbornika

- Predsjednik Perasova kluba Josean Querejeta za to neće niti da čuje. To isto čovjek mi je mogao poručiti i prije mjesec dana da ne gubimo vrijeme i da ne moramo putovati u Španjolsku da bismo to čuli u četiri oka.
11. ožujka 2016. u 16:26 1 komentara 354 prikaza
Dino Rađa
Foto: Filip Brala/PIXSELL

Razočarana glasa sinoć se iz baskijske Vitorije javio Dino Rađa, predsjednik Stručnog savjeta HKS-a. On i stručni tajnik Saveza Joke Vranković ondje su boravili kako bi se na licu mjesta uvjerili postoje li okolnosti u kojima bi trener Laboral Kutxe Velimir Perasović mogao nastaviti s izborničkim poslom. Nažalost, to i službeno više nije moguće što nam je prenio i Rađa:

- Predsjednik Perasova kluba Josean Querejeta za to neće niti da čuje. Rekao nam je da je upravo on bio jedan od najglasnijih zagovornika pravila da treneri španjolskih klubova ne mogu biti izbornici i da bi sada trebao sebi skočiti u usta . A dodao je i da sljedeća Euroliga počinje ranije i da on želi da mu trener aktivno slaže i priprema momčad.

Ništa to nije neočekivano, takvo što smo slutili cijelo vrijeme, no nešto je drugo zasmetalo hrvatsku košarkašku legendu:

- Žao mi je izgubljenog vremena. To isto čovjek mi je mogao poručiti i prije mjesec dana da ne gubimo vrijeme i da ne moramo putovati u Španjolsku da bismo to čuli u četiri oka. No, što je tu je, okrećemo se drugim opcijama.

>> Ako ne može Perasović, HKS želi Nevena Spahiju

VIŠE PUTA ZABRANJENI
Masoni su u Hrvatsku došli u 18. stoljeću, a trenutno ih je 800
Valamar
Dobar posao u Valamaru
Ako volite ljude, kao animator u hotelu uopće nemate osjećaj da radite. To je posao mojeg života
  • Avatar links
    links:

    nešto nisam siguran da će ovo sve dobro ispasti, više sam očekivao i od ovog novog vodstva