Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef HKS-a morat će birati
Povratak na članak

Hrvatski izbornik: Pogodilo me to, Dino Rađa spustio se na niske grane

– Kritika je sastavni dio ovog posla i ja ne bježim od toga da mi nismo igrali dobro, no mene je pogodilo što me napao čovjek iz sustava prije nego što smo sjeli i svi zajedno analizirali što se dogodilo.

Komentari 7

LL
lijepa_li si
13:16 06.07.2021.

nažalost, dino je grobar hrvatske košarke.

VL
DO
Domumom
13:53 06.07.2021.

rađa se spušten na njske grane, pa on je uvjek bio na niskim granama. Nek ide u kuću cveća.

VL
PE
peronja
08:40 07.07.2021.

onako, sa strane, meni se čini da je Rađa generator loših odnosa i igara u hrvatskoj košarci. Očito veliki igrač, mali je čovjek s velikim egom koji ne može shvatiti da je njegovo igračko vrijeme prošlo i da novi igrači su tu. Samo zbog velike ljubavi prema domovini, dio nba igrača igra za Hrvatsku, usprkos Rađi.

VL
DM
drazen.muhvic
18:01 06.07.2021.

Plasirali se na EP? I to je kao uspjeh? Pa plasiralo se na to nešto 24 europske reprezentacije. Nisu se plasirali samo oni koji košarku igraju čisto amaterski i oni koji je uopće ne igraju...

VL
BR
Breoxs
13:27 06.07.2021.

Plati trenera, plati playa, plati i centra ako treba. Smijeni Vrankovića i Rađu. Ako Plenković ne može staviti nekog predsjednika HKS-a koji ima člansku iskaznicu i fakultet, onda ne znam zašto takvog (Davor Filipović) gura za gradonačelnika Zagreba. Neka Plenković za predsjednika HKS-a stavi Davora Filipovića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.