Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE "KEMIJE"
Povratak na članak

Dino Rađa o Hezonji u reprezentaciji: Donio bi više problema nego koristi

– Ne znam koliko bi koristi bilo da u ovako zdravu atmosferu dođe novi igrač koji bi iz zrakoplova izašao na teren. I koji pola igrača ne poznaje, a ne bi stigao naučiti niti jednu akciju

Komentari 3

Avatar feudalac
feudalac
09:00 25.11.2021.

Rađa i Vranković su grobari hrvatske košarke, uz to što su nestručni još su i bezobrazni

VL
RO
roland
23:45 24.11.2021.

Taj Hezonja ne zna niti jednu akciju, ali može uzeti loptu na vrhu trice, driblingom proći dvojicu, odraziti se s ruba reketa zakucati preko igrača od 224 cm! a kada već govorimo o uvježbavanju akcija, pa upravo je Rađa 1994. - 1996. odbijao dolaziti na jutarnje treninge u reprezentaciju. Bilo mu je rano. Divac to nije smio raditi. Zato je Divac znao akcije svoje reprezentacije, a Rađa je vrlo rano postao padobranac koji je zadnju reprezentativnu u medalju osvojio s 28 godina i 2 mjeseca. Nakon te 1995. Rađa nikada ništa nije osvojio za Hrvatsku.

VL
RO
roland
21:12 24.11.2021.

S Hezonjom ili bez Hezonje, sa Šarićem, Bogdanovićem, Zubcem, i bez njih, s Repešom, Acom Petrovićem, Spahijom, Mršićem, Perasovićem, rezultat je uvijek isti. Hrvatske košarke nema nigdje, ne uspijevamo se plasirati na velika natjecanja. U Hrvatskoj je ostalo 3,8 milijunana ljudi, djeca igraju Sony Playstation igrice, u klubovima se loše radi, a tanka baza, loša selekcija i prosječan rad dovode do ovakvih ishoda. Košarka više nikoga ne zanima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.