Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNE SITUACIJE
Povratak na članak

Dino Rađa o drami koju je doživio na letu: Otkazao nam je motor, kružili smo u zraku

"Dobro je što se sraz s pticama dogodio na toj visini, jer da je bilo niže, tko zna što bi bilo" priča nam Gordan Giriček, nekad i sam košarkaš Utah Jazza

Komentari 10

KA
Kakodane
21:22 01.04.2021.

Rađu je spasio odlazak na hodočašće u "Kuću cveća" , Beograd.

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:39 01.04.2021.

Radja leti samo na carobnom cilimu

VL
BE
bendzola
09:37 02.04.2021.

Ja ovo ne shvaćam... molim pomoć: Većina članka se odnosi na nedavnu nezgodnu situaciju Bojana Bogdanovića i njegovog kluba... Kao dodatak su ispričane priče Vrankovića, Rađe i Gire. Ali nigdje u naslovu ili podnaslovu nema riječi o Bojanu Bogdanoviću trenutno našem najboljem košarkašu. U naslovu je Dino Rađa a u podnaslovu Giriček. Ima li smisla napisati npr. članak o nezgodi Luke Modrića a u naslov staviti "Zvonimir Boban doživio nesreću..."??? Ja ovo ne kužim, molim pomoć pismenih ljudi da mi se pojasni, jer ovi "novinari" nisam siguran dal su pismeni. Mislim, pismeni jesu, ali vjerojatno nedovoljno obrazovani da sastave ozbiljan tekst...

VL
VI
Vito
08:54 02.04.2021.

Hodaju dvije žene po cesti, jedna plavuša druga rađa.

VL
DG
dario.gmajnicki.3
09:50 02.04.2021.

Avion najnormalnije leti sa jednim motorom. Ovisno o potisku, mogel bi sa jednim i poletjeti. Čak i 747 može letjeti sa samo jednim (od 4) motora. No, zbog sigurnosti, procedura je slijetanje, jer ako i taj otkaže, onda je škakljivo. Mada, u odnosu na trenutnu visini, avion može i sasvim pristojno i kontrolirano letjeti bez motora, i kontrolirano sletjeti bez njih.

VL
VI
Vito
08:53 02.04.2021.

Uuuužas od članka - Naime, u Boeing 757-200 čarter-kompanije koja opslužuje Utah Jazz, zabilo se jato ptica --- Ptice su očito ciljale motore zrakoplova, vjerojatno su protestirale protiv zagađenja zraka. Napravile masovno samoubojstvo samo da skrenu pozornost na sebe i svoj životni prostor u kojem se kreću. --- Stvarno moraš biti smanjenje mentalne sposobnosti da napišeš kako su se ptice (brzina leta oko 60 km/h) zaletjele u zrakoplov (brzina leta 900 km/h).

VL
BR
Brodjurca
12:03 02.04.2021.

Motor usisava snaži... 🤷‍♂️

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.