Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. KOLO UMAGA

Dino Prižmić predao svoj prvi meč u karijeri na ATP Touru

Zagreb: Hrvatski tenisači družili se s djecom na Cvjetnom trgu
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.07.2022.
u 20:41

Nakon što je Španjolac dobio i prva tri gema drugog seta, produžio svoj niz osvojenih gemova na šest zaredom, odnosno osvojio osam od posljednjih devet odigranih igara, Prižmić je odlučio predati.

Mladi hrvatski tenisač, 16-godišnji Dino Prižmić (ATP-815.) predao je svoj prvi meč u karijeri na ATP Touru, u susretu 1. kolu Umaga Španjolac Benabe Zapata Miralles (ATP-82.) je imao prednost od 6-4, 3-0 kada je Prižmić zbog ozljede trbušnog zida.

Prižmić, koji je prošloga tjedna osvojio drugo mjesto na Europskom juniorskom prvenstvu, u prvom je setu čak u tri navrata imao "break" prednosti protiv devet godina starijeg Španjolca, vodio je sa 1-0, 2-1 i 4-3, ali je Zapata Miralles svaki put vraćao zaostatak da bi kod vodstva 5-4 još jednom oduzeo servis Prižmiću te tako okončao prvu dionicu svoju korist.

Nakon što je Španjolac dobio i prva tri gema drugog seta, produžio svoj niz osvojenih gemova na šest zaredom, odnosno osvojio osam od posljednjih devet odigranih igara, Prižmić je odlučio predati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije