Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODAN IGRAČ
Povratak na članak

Dino Drpić više nije igrač Karlsruhea

Sporazumni raskid ugovora dogovorili su Dino Drpić i njemački nogometni drugoligaš Karlsruhe, potvrdila je službena web-stranica kluba.

Komentari 5

OB
-obrisani-
18:47 22.04.2010.

Sporazumni raskid ugovora je logičan. Dino če se početi spremati sa kockastima za največi izazov karijere World Cup 2010..Biče to čudo i mirakul od predstave..

VL
OB
-obrisani-
18:59 22.04.2010.

Evo ga,javio se \"zvijezda orgijaskih noci u zlovenjari\" sa svojim glupim komentarima.Bljak!

VL
PE
pekec
19:22 22.04.2010.

Janezkovic ,dok nebute imali barem po jednog JOZU ;FRANCA: i JANEZA u ekipi nic od vas . a ovak morete kak Balkanska repka(Narodnost igraca) preci. Jedini pravi slovenci su Postonjske ribice !!

VL
RI
ricard
20:46 22.04.2010.

Tu je nogomet sporedna stvar. Bitno je gdje će Nives igrati (u kojim novinama).Dino je odavno završio karijeru. Samo da se ne vrati u Dinamo kao i BUTINA,BIŠĆAN,KOVAČ,MAMIĆ Z.JURČIĆ K. ,jer onda Dinamo ode u 3. ligu .Nedaj Bože !!!!

VL
OB
-obrisani-
00:47 23.04.2010.

PraviBOSANEC(janez) ajde mi nabroji tri slovenca u tvojoj repki a da nisu bosanci,srbi ili dijelom hrvati ajde molim te samo tri

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.