Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko Barišić

'Dinamu treba bod, a kako igra, nisam siguran'

'24.04.2010. stadion Cibalia, Vinkovci -  Nogometna utakmica 27.kola T-Com 1.HNL izmedju Cibalie i Dinama,krunoslav jurcic u razgovoru sa igracima Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
25.04.2010.
u 09:31

Dinamo ni na gostovanju u Vinkovcima nije iskoristio prigodu za potvrdu osvajanja naslova. Cibalia je pobijedila 2:0.

- Dinamova je igra bila jako loša i sada je potrebno da skupimo glave i uzmemo taj jedan bod kako bismo osvojili prvenstvo. Međutim, kako trenutačno Dinamo igra, nisam siguran da možemo uzeti i taj jedan bod, rekao je predsjednik NK Dinamo Mirko Barišić.

Kapetan Dinama Igor Bišćan bio je kratak:

– Odigrali smo katastrofalno.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:38 25.04.2010.

Pa ja sam uvjeren da su bolji od Cibalije. Samo neznam koji im je k....

Avatar Mikro
Mikro
11:31 25.04.2010.

Šta su oni mislili da su bolji od Cibalije?

OB
-obrisani-
13:51 25.04.2010.

te sve igrace iz dinamo treba redom zasamarat! a ove stare iskusnjare kovaca i biscana posebno! majku im njihovu zive ko bubeg u loju, a ponasaju se i igraju ko zadnja djubrad iz kanalizacije, fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije