Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKI STRUČNJAK

Dinamu propao ljetni san: Ništa od Keka, Slovenci objavili konačnu odluku

Matjaž Kek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
15.07.2020.
u 21:21

Do te je odluke došlo nakon sastanka s predsjednikom Saveza, Radenkom Mijatovićem.

Iako je izgledalo kako samo detalji dijele slovenskog stručnjaka Matjaža Keka (58) od klupe Dinama, došlo je do velikog zaokreta! Nakon sastanka s predsjednikom Saveza, odlučeno je da će ostati izbornik Slovenije.

Dinamo će tako morati u potragu za novim rješenjem na trenerskoj klupi, jer je Slovenski nogometni savez objavio kako će Matjaž Kek (58) nastaviti surađivati sa Slovenijom po ugovoru koji mu vrijedi do 2022.

Do te je odluke došlo nakon sastanka s predsjednikom Saveza, Radenkom Mijatovićem

Podsjetimo, modri lutaju s rješenjima na poziciji trenera otkako su se brzopleto riješili Nenada Bjelice i njegova stožera na početku krize uzrokovane koronavirusom. Najprije su na tu poziciju postavili Igora Jovićevića, ali mladi stručnjak, koji je dotad sjajno vodio Dinamove klince, ekspresno je odletio, a na klupu je postavljen Zoran Mamić.

To je ponovno uzburkalo strasti i pokvarilo atmosferu oko kluba, Bad Blue Boysi su krenuli u novi bojkot, a iz kluba su dopirale informacije kako je ta odluka privremena te da je sve vrlo blizu dogovora s Matjažom Kekom, trenerom koji je godinama vodio Rijeku i odveo je do povijesnog osvajanja prvenstva.

Danima su trajala natezanja, očekivalo se da će Kek napustiti klupu Slovenije i doći u Maksimir, ali pokazalo se da od toga neće biti ništa. Poznavajući kako maksimirski klub funkcionira, nije isključeno ni da je to sve bio samo spin te da se planirao ostanak Zorana Mamića na klupi, a da je sve s Kekom bilo samo mazanje očiju dok se ne slegne prašina...

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:36 19.07.2020.

Matjaž je pametan čovjek jer ne napuštaju se svoj domači europski schengenski dom i domača reprezentacija za neki banana klub na balkanu kojega iz BiH egzila vodi osoba osuđena za privredni kriminal.

SK
strogo kontrolirani vlakovi
23:20 15.07.2020.

Zar da prihvati mjesto s kojega će nakon dva mjeseca biti maknut zato što ne sluša dovoljno naredbe svog poslodavca?

MI
mirokrcmar
21:41 16.07.2020.

Sad ce reci da Kek nije htio, pa ce Zoki ostati...bando lopovska nemrete nas prevariti...igrajte se sami na praznom stadionu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije