Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODIŠNJI IZVJEŠTAJ
Povratak na članak

Dinamu ni kriza ne može ništa: Nevjerojatno s kolikom dobiti su poslovali 2020.

- Podsjećam da je u gotovo cijelom tom opusu od samih početaka sudjelovao i naš sadašnji trener Zoran Mamić koji je u cijeloj svojoj karijeri u Dinamu, što kao igrač, sportski direktor i trener, osvojio 27 trofeja

Komentari 6

BE
Berlioz
21:40 07.12.2020.

Nevjerojatan uspjeh za klub iz Hrvatske, koji je izložen neprekidnim napadima. Kada još dodamo da je zahvaljujući Dinamu osvojeno srebro na SP Rusija, da je jedini klub koji kompetitivno i redovito igra u europskim skupinama, uspjeh je još veći.

VL
MI
misho32
21:12 07.12.2020.

nevjerojatan uspjeh pored svega što su doživljavali od mafije koja je željela opljačkati i uništiti hrvatski nogometni klub Dinamo , i u tome bila podržavana od medija i od vlasti , koja je isušivala močvaru.

VL
TO
Tomi
21:56 07.12.2020.

Sad vidimo zasto se napada Dinamo,pa on posluje zdravo.

VL
LL
lijepa_li si
22:54 07.12.2020.

strašno..banda namjerno radi u plusu samo da bi napakostila onim koji su protiv mamića.

VL
ZD
zdriva
11:07 08.12.2020.

kako to kako to a braća sve pokraala aaaa a svi drugi poštenjačine.pa sve što posluje zdravo mora se uništiti i reći na kraju eto vidite da ne znate sami voditi ovu zemlju. treba vam tutor treba vam jugoslavija .sramotaa što se radi od te obitelji dobro da ne hapse i djedove i bake

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
02:33 08.12.2020.

Krente pravit stadion više !!! Makar i u PM . Jeftin i funkcionalan nebitno gdje, jedan Liverpool mogao promjenit lokaciju, vi nemožete i za 8 000 istinskih navijača (godišnjaci nek gledaju na "telki" i dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.