Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČITAJU PROTIVNIKE
Povratak na članak

Dinamovo tajno istraživanje za golmane: To je program po kojem je stvorena zvijezda mlade Hrvatske, kupili ga u Nizozemskoj

Goran Boromisa u omladinskoj je školi trenirao i brusio Dominika Kotarskog, sjajnog vratara grčkog PAOK-a i mlade reprezentacije Hrvatske. – Svi naši vratari radili su po određenim analizama, položajima tijela i čitanju protivnika. Sjetite se da su to imali Šemper, Horkaš, Josipović... Postoji taj jedan program koji smo uzeli iz Nizozemske. Jedan tamošnji profesor napravio je cijelo znanstveno istraživanje o jedanaestercima. U obzir je uzeo najraznovrsnije parametre, osjećaj, intuiciju, boju dresa vratara koja odvraća pažnju igračima... Dosta smo to primjenjivali u praksi. To zaista ima smisla, otkrio nam je u razgovoru kako se stvarala zvijezda Bišćanove Hrvatske.

Komentari 3

KA
karijes
22:16 28.09.2022.

Dinamovo trajno istraživanje za normalno hrvatsko ime kluba, a ne ovo kojim ga je prozvala zločinačka komunjarska partija koja je počinila tolika zla i pobila stotine tisuća nevinih Hrvata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.