Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U plavom gnijezdu

Dinamovi igrači dobivali ljubavne poruke, čak i od 20 godina starijih. Evo što su odgovarali!

Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
14.02.2017.
u 17:19

0 godina starija? Nije baš da volim 20 godina starije... ne znam što da kažem... mogla bi mi možda ostaviti broj skriveno na Instagram! - rekao je Sosa, a onda ga je zatekla poruka da je "sladak kao Justin Bieber"

Dinamovci su iskusili čari Valentinova, pa su Borna Sosa i Amer Gojak odgovarali na - ljubavne poruke obožavateljica! Nije im bilo ugodno...

Borna Sosa prvi je probio led:

- 20 godina starija? Nije baš da volim 20 godina starije... ne znam što da kažem... mogla bi mi možda ostaviti broj skriveno na Instagram! - rekao je Sosa, a onda ga je štrecnula poruka da je "sladak kao Justin Bieber".

- Mogu li doći odraditi privatni koncert? Zašto ne, kad sam već dobio takav kompliment! Ne pjevam baš dobro, ali može drugačiji koncert... - našalio se Borna.

Gojaka je zateklo pitanje je li za "one night stand"!:

- Iznenadilo me ovo... pa jesam, možemo se dogovoriti!

Pogledajte kako su se dinamovci snašli čitajući ljubavne poruke:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije