Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE NAPADAČE

Dinamove skupe želje imaju bolji učinak od Petkovića i Drmića. Vatreni ne pristaje na novi ugovor

01.06.2023.
u 09:00

Gledajući sezonu koja je završila za sva tri spomenuta igrača, najbolju statistiku ima 21-godišnji Slovenac Žan Vipotnik. U ovoj je sezoni u svim natjecanjima upisao 38 nastupa, postigao je 23 pogotka i ima jednu asistenciju. Odigrao je 2436 minuta pa tako u prosjeku pogodak postiže svakih 106 minuta

Komentara 6

TA
tapiros77
10:23 01.06.2023.

Ali Žan je igrao ligu u kojoj je prvak na razini Istre ili Slavena i svi ti njegovi golovi ne znače previše! Pa evo kod nas, u puno jačoj ligi, je jedan Kulenović postigao 9 golova i 6 asista a tak je jasno da nikada neće biti niti rezerva u Dinamu više. Ja da mogu bi kupio Frigana, Miereza i Bakrara i kao rezervu držao mladog Frana Topića koji je dobio puno prilike, ali je nije pokazao puno! Fran je igrao 9 utakmica, bez gola i asistencije je!!! Za juniore je dao 17 golova u 20 utakmica, ali bez asistencije i to je veliki minus. Ne daje mi dojam da je bolji od Marina kojega je Dinamo već otpisao.

PA
pajp0706
10:41 01.06.2023.

Pazi, pazi...Janez je dobar, ali ne baš toliko.

VE
vecernji55
21:11 01.06.2023.

Petković je čudan lik i on je pokazao da ne može igrati dobro i angažirano u kontinuitetu, zato je s 28 godina i dalje u Dinamu, iako je napadač i hrvatski reprezentativac. Ima potencijal za puno više, ali i ograničenja u glavi. Mislim da je za njega Dinamo optimalan klub i ako ode vani, brzo će se vratiti. Bio je u Italiji pa nije ništa napravio. S druge strane, ovi što se nude za 3-4 milijuna su velike nepoznanice. Nije isto biti ograč Dinama i Maribora. Mislim da se Dinamo treba držati isprobanog recepta i igrače potražiti u Lokomotivi i to po realnoj cijeni od 300-400 tisuća eura. Btw, u ekipi imaš Drmića, koji je doktor nogometa za sve spomenute...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?