Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODNE RUKE

Dinamovci žestoko proslavili dvostruku krunu: Na treningu ih bilo svega šest!

Dinamo i Istra u finalu Hrvatskog nogometnog kupa
Goran Stanzl/PIXSELL
20.05.2021.
u 14:42

- Garantiram da će njih šestorica nastupiti u subotu.

Pandemija koronavirusa za Dinamo neće biti upamćena kao toliko negativna obzirom da je ova sezona jedna od najboljih u povijesti kluba, što je svakako trebalo proslaviti.

Pobjedom nad Istrom (6:3) u najefikasnijem finalu Kupa ikad postavila se točka na "i" uspješne sezone i trener Damir Krznar dao je svojim igračima malo više slobode no inače.

- Fešta nakon finala je bila vesela, i to zasluženo. Ne znam kako je točno bilo, ali opet napominjem, bolje da ne znam. Danas imamo regeneracijski trening - kazao je trener plavih i dodao:

- Došli su samo oni koji žele, pojavila su se šestorica, pa garantiram da će njih šestorica nastupiti u subotu.

Svaka čast za tu neimenovanu šestorku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije