Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA
Povratak na članak

Dinamovci poručuju: Nije gotovo, želimo proći i osminu finala

- Sve je dobro bilo, pobijedili smo i sretni smo što idemo dalje. Znali smo da je Krasnodar dobar prema naprijed i da moramo čekati priliku iz kontre. Oni su u obje utakmice imali veći posjed - rekao je Oršić

Komentari 3

FR
freeshooter
23:43 25.02.2021.

Tako je dečki, pa imate tu snagu i igru da možemo igrati protiv svakog, i pobjediti svakog, dečki samo vjera u sebe i maestralnog trenera, veliki rezultati dolaze, proljeće je naše...ovaj put idemo do kraja...ale, ale, Dinamo

VL
Avatar pišući_šarlatani
pišući_šarlatani
23:38 25.02.2021.

"Dinamo je na Maksimiru svladao Krasnodar s 4:2 i prošao u osminu finala Europske lige." Vi to ozbiljno? Ja sam gledao utakmicu. Zavrišla je s rezultatom od 1 : 0 za Dinamo.

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
06:38 26.02.2021.

To im je domet, nema dalje, na zalost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.