Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA

Dinamovci poručuju: Nije gotovo, želimo proći i osminu finala

Europa League - Round of 32 Second Leg - GNK Dinamo Zagreb v Krasnodar
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
25.02.2021.
u 23:19

- Sve je dobro bilo, pobijedili smo i sretni smo što idemo dalje. Znali smo da je Krasnodar dobar prema naprijed i da moramo čekati priliku iz kontre. Oni su u obje utakmice imali veći posjed - rekao je Oršić

Dinamo je na Maksimiru svladao Krasnodar s 4:2 i prošao u osminu finala Europske lige. Stefan Risovski nakon susreta je izjavio:

- Ovo je nagrada cijeloj momčadi koja je naporno radila. Meni je ovo došla kao premija, nisam očekivao da ću se nakon tako burnog perioda s Dinamom probiti u osminu finala EL. Hvala dečkima. Kad imate pozitivni rezultat ne možete se tako lako otvoriti. Postigli smo dovoljno rano gol i uspjeli to sačuvati do kraja. 

Koga bi želio u osmini finala?

- Nemam posebne želje za ždrijeb, želim prvo proslaviti, ovo je ipak velika stvar, a onda ostalo. O tome ćemo od sutra.

Kristijan Jakić je započeo akciju za pobjednički gol.

- Mi smo sretni zbog sebe, trenera i navijača za ovaj veliki uspjeh. Danas sam bio pokretač ja, prošli put Bruno, sve je to tako, svi smo mi dio ekipe. Dva dana prije utakmice smo na treningu vježbali kontre i prolaske iza leđa. Baš kako smo radili na treningu, uvijek iza leđa jer je tako najteže braniti gol, Oršić je bio tamo i eto, pao je gol - rekao je Jakić s osmijehom pa dodao:

- Sam podatak da smo jako malo golova primili u Europi je odličan. Mislim da nikome nije lako igrati s nama. Ne želimo na ovome stati, želimo proći i ovu osminu finala. 

Mislav Oršić bio je strijelac i to mu je 14. gol za Dinamo u Europi.

- Lijepo je čuti taj podatak. Sve je dobro bilo, pobijedili smo i sretni smo što idemo dalje. Znali smo da je Krasnodar dobar prema naprijed i da moramo čekati priliku iz kontre. Oni su u obje utakmice imali veći posjed - rekao je Oršić koji kaže da ne razmišlja o tome koga bi Dinamo mogao izvući.

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
23:43 25.02.2021.

Tako je dečki, pa imate tu snagu i igru da možemo igrati protiv svakog, i pobjediti svakog, dečki samo vjera u sebe i maestralnog trenera, veliki rezultati dolaze, proljeće je naše...ovaj put idemo do kraja...ale, ale, Dinamo

Avatar pišući_šarlatani
pišući_šarlatani
23:38 25.02.2021.

"Dinamo je na Maksimiru svladao Krasnodar s 4:2 i prošao u osminu finala Europske lige." Vi to ozbiljno? Ja sam gledao utakmicu. Zavrišla je s rezultatom od 1 : 0 za Dinamo.

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
06:38 26.02.2021.

To im je domet, nema dalje, na zalost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije