Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
statistika

Dinamovci ponajviše driblaju u Europskoj ligi, Rijeka jako neprecizna

Dinamo
Foto: Press Association/PIXSELL
03.10.2014.
u 17:15

Dinamova je skupina očito skupina španera! Ili onih koji misle da to jesu... Naime, od svih 48 momčadi Europske lige prva tri mjesta po broju pokušaja driblinga drže Astra, Celtic i Dinamo!

Nakon dva kola Europske lige Soudani i dalje dijeli vrh liste strijelaca, dok Wolfsburgovi igrači najviše pucaju po golu.

No, i pojedinačne statistike kriju brojne zanimljivosti. Salzburgov napadač Soriano među igračima je čiji svaki udarac (on ih je uputio četiri) išao u okvir gola. A Celticov vratar Gordon bio je na streljani i protiv Salzburga i protiv Dinama, ali skupio je 14 obrana i primio samo dva gola, pa škotski prvak ima četiri boda. Jedino Evertonov Tim Howard ima više obrana.

Ostale zanimljive statističke podatke pročitajte na portalu Goal.

>>Grafika: Celtic matirao plave s 13 dodavanja u 38 sekundi

>>Postoji li veći krivac za Dinamove neuspjehe od Zorana Mamića?

Komentara 4

MT
mladen.turcic
22:04 04.10.2014.

jos malo.takticki da de uigraju i kad gube da ne lete toliko na silu,mislim da je dinamo odlicna ekipa,a npr.maribor im nije do pete a igra LP

Avatar Idler 3
Idler 3
18:11 03.10.2014.

Osim tog dost vuku loptu kaj je posebno u prvom dijelu protiv Celtica bilo vidljivo !

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
21:42 03.10.2014.

Ova Euroliga za nas u Sloveniji djeluje tako jadno, bijedno i drugorazredno jer pratimo izključivo erste klase Ligu Prvaka i naš fantastičan NK Maribor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije