Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZNAK ZAHVALE

Dinamovci na Brdu ukazanja pokraj spomenika Gospe položili spomen-ploču

Dinamo
Foto: Zoran Grizelj
1/13
13.01.2014.
u 17:40

Predsjednik kluba, članovi Uprave, stručni stožer te igrači otišli su na Brdo ukazanja gdje su pokraj spomenika Gospe položiti spomen-ploču u znak zahvale.

Nogometaši Dinama u ponedjeljak ujutro u Međugorju su umjesto treninga otišli na duhovnu obnovu. Tako su prvo otišli u župni ured gdje im je fra Karlo ispričao priču o Međugorju, a igrači Dinama su za uspomenu dobili blagoslovljene narukvice i sliku Gospe.

Nakon toga su predsjednik kluba, članovi Uprave, stručni stožer te igrači otišli na Brdo ukazanja, gdje su pokraj spomenika Gospe položiti spomen-ploču u znak zahvale.

Nakon molitve s fratrima krenulo se prema kući vidjelice Mirjane koja je igračima ispričala svoju priču, nakon čega su se igrači vratili u hotel.

>> Šimunović uspješno operiran, na terenu za mjesec dana

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rajetin
rajetin
09:43 14.01.2014.

Šteta što onaj kipić u Međugorju više ne svijetli. Dinamovcima bi to dalo dodatnu snagu. Gospino direktno obraćanje putem svijetla (luči vodilje) puno bi im značilo. Mislim da bi bila dobra ideja da im svake večeri netko od vidjelica ili vidioca ispriča svoju priču. Dečki malo teže shvaćaju ali, ako radiš s njima - napreduju. Reporter nam nije otkrio tajnu riječi na ploči zahvale. Zašto? Mislim da nije u redu da je čitateljima sportske rubrike uskarćena ta vijest. Veseli me pomisao da će na sljedeću Dinamovu tekmu igrači istrčati s blagoslovljenim narukvicama. Blagoslovljenima u Međugorju! Sad je red na Hajduku. Ako žele imati ikakve šanse u prvenstvu, moraju pod hitno na dulji boravak u Međugorje. Opće je poznato da sveta voda, svete slike, blagoslovljene narukvice, ogrlice i ostali nakit imaju presudnu ulogu u sportskim takmičenjima. Rijeka bi se možda mogla izvući s Trsatom, ali bojim se da za to nedostaju znanstveni dokazi. Međugorje je sigurnija opcija. Tamo se događaju čuda i mimo znanosti.

BI
bilikamen
22:14 13.01.2014.

Dat će Bog 3 boda

ME
melinda
18:03 13.01.2014.

Pa molim vas lijepo kakve su ovo gluposti u 21 stoljecu voditi igrace na tkz. ukazanja pa za desert ih odvesti kod tkz. vidjelica u prevodu sarlatana pa nemojte zaglupljivati igrace nismo u africi da igrace vode kod razno raznihh vraceva ...Manite se tih gluposti i trenirajte nogomet a razno razna cuda prepustite onima koji vjeruju u te gluposti tih sarlatana i prevaranata koji se bogate na racun naivnih ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije