Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer riješen

Dinamovac odlazi u Chelsea, potvrdu dao i Kranjčar: To je velika čast!

Zlatko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
18.08.2016.
u 12:50

- Mislim da je taj transfer riješen, takva je situacija. on je dobio veliku čast, kazao je Kranjčar

Vratar Dinama Eduardo odlazi iz Maksimira. Iako je po povratku s odmora ponovno dobio 'jedinicu' i stao među vratnice, on će do kraja ovog prijelaznog roka napustiti Dinamo i otići u Chelsea!

Baš kao što smo nedavno pisali, londonski klub poslao je upit Dinamu i transfer je krenuo u realizaciju, a čini se da je sada sve dogovoreno. Priznao je to i trener Dinama Zlatko Kranjčar.

- Mislim da je taj transfer riješen. Eduardo je doživio veliku čast, otići u veliki klub poput Chelseaja. Mi smo s njegovim dolaskom dobili sigurnost u momčadi, otkada sam ja u klubu on brani jako dobro. Čak impresivno. No, situacija je takva da odlazi, nek mu je sa srećom u velikom klubu, kazao je Kranjčar.

Eduardo je u Dinamo došao 2014. godine i osvojio dva prvenstva te po jedan kup i superkup. Imao je sjajnih nastupa za modre, ali isto tako kiksao je u nekim važnim trenucima. Ove godine bio je na Europskom prvenstvu s Portugalom, s kojim je osvojio naslov iako nije branio.

Komentara 6

ZD
Zdravkecmali
18:44 18.08.2016.

Osporavani golman s 33 godine pred istek ugovora odlazi za 5 miliona. Hvala Tata. I da je za milion puno je. Dok neki drugi svog po najboljeg igrača 10 godina mlađeg pokušavaju već 2 godine prodat za taj iznos. Još Još jednom Hvala Tata sto si podigao klub na ovu razinu.

ET
etika
20:52 18.08.2016.

Može li mi netko objasniti (pogotovo ovi dušebrižnici koji pljuju po Eduardu) zašto Chelsea kupuje tako limitiranog golmana a ne npr. mlađeg i boljeg Kalinića iz Hajduka koji je uz to i reprezentativac? Gdje je kvaka?

GE
genex
18:41 18.08.2016.

ne znam tko im radi scouting ali tip mora da je slijep..pa zar su zaboravili hrpu golova koje je primio u bliži kut sa bočnih pozicija, plus katastrofalno igra nogom na povratne lopte...treba uzeti pinku za odštetu i sretan mu put..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije