Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj izbornika Bielse

Dinamovac Morales sudjelovao u pobjedi Čilea protiv Urugvaja

Pedro Morales Čile
Reuters
18.11.2010.
u 10:03

Čile je u prijateljskoj utakmici pobijedio u Santiago de Chileu reprezentaciju Urugvaja sa 2:0. U sastavu domaćina zaigrao je i Pedro Morales

Dinamovac je u igru ušao u 71. minuti, a zamijenio je Fabiana Orellana. To mu je bio peti reprezentativni nastup za čileansku vrstu. Domaći sastav slavio je sa 2:0 pogocima Alexisa Sancheza u 38. i Artura Vidala u 74. minuti. Urugvajci su od 40. minute igrali s igračem manje. Zbog drugog žutog kartona iz igre je morao izaći Walter Gargano.

Čile je u toj utakmici posljednji put vodio Marcelo Bielsa. Naime, zbog sukoba s predsjednikom Čileanskog nogometnog saveza argentinski je izbornik napustio klupu, iako su navijači tijekom cijelog susreta od njega tražili da ostane.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dina
Dina
11:37 18.11.2010.

Zapravo gospodinu Bielsi nikada nije bio simpatican sadasnji predsjednik Chilea i to je vise puta pokazao, otuda svi njegovi problemi. Ne moze mu se oprostiti to sto ne dijeli desnu orijentaciju, tesko je to za svakog tko ima imalo ljudskosti u sebi, pa ne moze zaboraviti koliko je ubijenih i nestalih iz vremena argentinske i chileanske diktature za koju su odgovorni bas ti desnicari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije