Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI IZ EUROPE
Povratak na članak

Dinamov tragičar poručio: Žao mi je zbog toga...

– Žao mi je zbog isključenja. Sudac je od početka bio malo arogantan, ali glupo je sada pričati o tome. Dali smo sve od sebe, ostavili smo srce na terenu. Jako nam je žao, mislim da smo zaslužili više – kazao je Stojanović

Komentari 15

ST
Starotopoljanin
10:17 15.03.2019.

taj turcin koji je sudio utakmicu ben.-dinamo,cjelu utakmicu je svirao za benfiku.nije dosudio cisti penal nad petkovicem.on se osvetio dinamu zbog bestikasa. steta samo one mrtvacke prilike sto nisu iskoristili i bili bi u cetvrt finalu,ali pored svega borili su se decki kao lavovi,zahvalan sam im na tome.

VL
ST
stefj
11:57 15.03.2019.

Ma nije Stojanović kriv, on je odigrao utakmicu sasvim solidno. Kada je dobio drugi žuti, već je sve bilo rješeno... Ako se već traži krivac, onda je to Gojak, koji je opet razočarao, em je nekoliko puta na centru krivo dodao, izgubio loptu, em je u obrani zakasnio u blok, em je imao 2 promašaja (jedan kada je ostavio loptu iza sebe u 16m, a drugi puta kada je bio sam ispred gola), em je radi njegovog carinjenja lopte propalo nekoliko protunapada... Naravno da je tu i Bjelica kriv, jer je njega stavio uopće u ekipu, imao je alternative... Kazidor isto nije bio nešto, no bar nije toliko griješio u obrani...

VL
TO
Tomisl
11:28 15.03.2019.

Zadnjih 40 min. nedostajala je vecini igraca kondicija , snaga i koncentracija .

VL
VU
vuky91
10:23 15.03.2019.

Najveći tragičar u dvije tekme je Gojak. Šteta, jer ovu Benficu se moglo proći. Bjelica je trebao ranije krenut s izmjenama.

VL
DA
danijelrukavina4
11:13 15.03.2019.

Na žalost, nisam mogao pratiti utakmicu na TV-u. Okrenuo ja nadobudno na slovenski kanal, ali na kanalu crna slika i natpis. Da je za područje Hrvatske uskraćen prenos. Golove i detalje sam vidio jutros na internetu. Žao mi je što niste uspjeli. Ovo vam je škola za iduću sezonu. Mogli ste očekivati da će sudac "natezati" suđenje za domaćina. Jeste li vidjeli kako je igrač Benfice maestralno se bacio u zrak i pao kao pokošen. Sve je igra, pa i gluma. Čovjek je maestralno odglumio, a Stojanović "nasjeo". Šteta. Ali sve je škola.

VL
DM
drago.miota
14:58 15.03.2019.

Moro i Gojak nisu bili na razazini potrebnoj u ovoj tekmi ipak su obojica prednji vezni previše se povukli Šunjič i Ademi(zdrav) druga priča

VL
Avatar najbolji13
najbolji13
10:58 15.03.2019.

odi u medugorje kod onog koji te je doveo u ekipu svaku utkamicu ili dobije crveni ili s tvoje strane dode nabacaj nestani

VL
BO
bobbobic
10:09 15.03.2019.

Dinamo je treca liga europskog nogometa.Plasirao se u drugu iz koje je odmah zasluzeno ispao.Jednostavno decki nemaju kvalitet za bolje.

VL
ZO
zoranos
10:13 15.03.2019.

Sudac je bio dobar, a Stojanoviću ovo nije prvi put! BTW ova utakmica je pokazala kako su mladi igrači zapravo još nespremni za velike utakmice - osim Olma. Moro je odigrao KATASTOFALNO! A i onaj njihov mali kad je ušao izgledao je kao amater a prodaju ga za 100 milijuna €. Gojak katastrofa isto. Mada i stariji su bili loši (Oršić i Kadjior). Svaka čast Bjelici na svemu, ali jučer je on izgubio utakmicu! Vidjelo se da Dinamo sve više pada ali nije radio zamjene i evo ti gola u 71 miniti i promjena u 72 dolazi - prekasno! Protivnik mu je do tada napravio sve 3 izmjene!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.