Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje

Dinamov protivnik u LP-u iz PSG-a doveo reprezentativnog vratara Italije

Salvatore Sirigu
Reuters/PIXSELL
26.08.2016.
u 15:55

Sirigu je do prošle sezone bio prvi vratar PSG-a, ali je taj status izgubio dolaskom Kevina Trappa iz frankfurtskog Eintrachta.

Španjolska Sevilla, trostruki pobjednik Europske lige i suparnik zagrebačkog Dinama u skupini Lige prvaka, u petak je na jednogodišnju posudbu dovela 29-talijanskog vratara Salvatorea Sirigua iz francuskog prvaka Paris Saint-Germaina. 

Sirigu je do prošle sezone bio prvi vratar PSG-a, ali je taj status izgubio dolaskom Kevina Trappa iz frankfurtskog Eintrachta.

Talijanski je vratar u PSG stigao 2011. iz Palerma, a sudjelovao je u osvajanju četiri uzastopna naslova prvaka Francuske. No, s njim na vratima klub nije uspio načiniti željeni iskorak u Ligi prvaka, u kojoj nikada nije prošao četvrtfinalnu prepreku. Od 2010. godine Sirigu je stalni član talijanske reprezentacije za koju je branio u 17 utakmica te bio njezinim članom na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu te na dva Eura 2012. i 2016. godine. 

Sirigu će biti konkurencija dvojici mladih španjolskih vratara, 22-godišnjem Sergiju Ricu i 23-godišnjem Davidu Soriji koji je trenutačno ozlijeđen te zbog loma prsta neće biti na raspolaganju treneru Jorgeu Sampaoliju do kraja rujna.

Dinamo će protiv Seville prvu utakmicu u skupini H odigrati 18. listopada u 3. kolu, a već u sljedećem, koje je na rasporedu 2. studenoga, 'modri' će gostovati na stadionu Pizjuan.

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:38 26.08.2016.

samo rijetki imaju privilegij igrati ligu prvaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije