Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski susret

Dinamo završio pripreme, Čop srušio Pogon iz Szczecina

Duje Čop
Igor Kralj/PIXSELL
31.01.2014.
u 20:50

Zoran Mamić može biti zadovoljan igrom plavih i činjenicom da napokon nisu primili pogodak, a nezadovoljan može biti zbog brojnih neiskorištenih prilika

Dinamo je završio s pripremnim utakmicama, u nedjelju se iz Turske vraća u Zagreb, već u četvrtak počinje nastavak prvenstva zaostalom utakmicom u Puli s Istrom. Nakon dva poraza u Turskoj (Zürich i Metalurg) te sedam primljenih pogodaka, plavi su pobijedili Pogon iz Szczecina s 1:0.

Dinamo je dobro igrao na početku utakmice, bio je dominantan i napadao je, s Cleytonom u prvih 11. Imao je i nekoliko velikih prilika, ali Fernandes je u 19. minuti pogodio vratnicu, a onda dvaput Soudani nije uspio zabiti iz velikih prilika.

Prijetili su i Čop i Addy, dok je šesta momčad poljske lige zaprijetila samo jednom ili dvaput. U cijelom prvom poluvremenu Poljaci su bili potpuno podređeni i samo su zbog sreće i slabe realizacije Dinama ostali netaknute mreže i nisu već tada potpisali poraz.

U nastavku su plavi ipak zabili gol, najbolji strijelac plavih, kojem odlično ide na ovim pripremama, Duje Čop, dobio je dobru loptu od Soudanija i ljevicom donio plavima vodstvo u 66. minuti, te pobjedu za kraj priprema.

Zoran Mamić može biti zadovoljan igrom plavih i činjenicom da napokon nisu primili pogodak, a nezadovoljan može biti zbog brojnih neiskorištenih prilika, kako u prvom tako i u drugom poluvremenu.

Dinamo je igrao u ovom sastavu: Sandomierski - Leko, Addy, Šimunić, Lima - Ademi, Antolić, Cleyton (od 46. Halilović) - Soudani (od 67. Beqiraj), Fernandes (od 71. Murić), Čop (od 83. Brodić).

>>Halilović će ostati još godinu dana u Dinamu

>>Hajduk zaključio pripreme pobjedom nad Dinamom Tbilisi

Ključne riječi

Komentara 2

C5
c54t21q2
21:22 31.01.2014.

Ili prime 3-4 komada ili promase "stotinu" prilika.Kilava je ta momcad gospodo.

DH
dalibor.hren
22:07 31.01.2014.

Srušili su veliku Europsku momčad. (Prvi put čujem za njih). Duje, sretan rođendan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije