Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV KOPRA

Dinamo zabio četiri gola u posljednjoj pripremnoj utakmici u Rovinju

Dinamo - Koper
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
25.01.2020.
u 14:58

U ogledu s momčadi NK Koper Plavi su pokazali odličnu igru i slavili 4:0, a strijelci su bili Bruno Petković iz kaznenog udarca na kraju prvog dijela te Damian Kadzior, Amer Gojak i Nikola Moro u drugom poluvremenu.

Posljednjeg dana priprema u Rovinju igrači Dinama odigrali su i posljednji prijateljski susret u Istri. U ogledu s momčadi NK Koper Plavi su pokazali odličnu igru i slavili 4:0, a strijelci su bili Bruno Petković iz kaznenog udarca na kraju prvog dijela te Damian Kadzior, Amer Gojak i Nikola Moro u drugom poluvremenu.

Trener Nenad Bjelica i njegov stožer odlučili su se za sljedećih početnih 11 protiv slovenske ekipe: Na golu Livaković, stoperi Theophile i Perić, na bokovima Stojanović i Leovac. Zadnji vezni Moro, a ispred Kadzior, Gojak, Ivanušec i Oršić. Špica je bio Petković.

Imali su Plavi par odličnih prilika već u prvih 15 minuta igre. U 13. minuti Petković je lijepo s ruba kaznenog prostora proigrao Kadziora koji je silovito iz blizine odapeo na gol protivnika, ali vratar Nenezić istrčava i brani. Nešto kasnije Kadzior je dodao za Ivanušeca, a njegov pokušaj s ruba kaznenog prostora slovenski vratar ponovno brani. Imao je priliku i Gojak koji loptu iz veće udaljenosti šalje preko gola. U 45. minuti igrač slovenske ekipe igrao je rukom u kaznenom prostoru, a s bijele točke za vodstvo Dinama 1:0 precizan je bio Bruno Petković.

U drugom dijelu već u 49. minuti vidjeli smo fantastične škarice Damiana Kadziora za povećanje prednosti. Gojak je pokušao pucati na gol iz kaznenog prostora, u skoku slovenskog vratara i Andrića lopta se na kraju odbija do Kadziora koji sjajno čita situaciju i škaricama trese mrežu protivnika.

U 66. minuti još jedna lijepa akcija i novi pogodak. Stojanović je fino projurio po desnoj strani i proigrao Amera Gojaka koji je iza leđa čuvara utrčao u peterac i lijepo iz blizine pospremio loptu u mrežu za 3:0. 79. minuta donijela je sjajnu akciju pred golom slovenske ekipe. Kadzior je izveo korner s desne strane, ubacio u sredinu, a Nikola Moro zabija za visokih 4:0. Do kraja susreta nije bilo promjene rezultata.

Igrači i stručni stožer Dinama putuju u Zagreb gdje će nastaviti s pripremama do početka drugog dijela sezone.

Podsjetimo, u subotu 1. veljače Dinamo gostuje kod Slaven Belupa, dan kasnije igra se prijateljski ogled s momčadi Krško, a u srijedu 5. veljače slijedi gostovanje kod Rijeke u četvrtfinalu Kupa. Prva domaća utakmica na stadionu Maksimir na rasporedu je u subotu, 8. veljače kada Plavima u goste stiže Gorica.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:49 25.01.2020.

Ma dobro, to je samo prijateljska zato 4:0 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije