Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26 IMENA

Evo koje je igrače Zoran Mamić prijavio za Ligu prvaka

Dinamo
Igor Kralj/PIXSELL
03.09.2015.
u 16:00

Na toj listi nema samo Danija Olma koji kao igrač mlađi od 18 godina nije niti trebao biti prijavljen.

Dinamo je ispunio zadani rok, pa do 1. rujna prijavio popis igrača na koje će Zoran Mamić računati u Ligi prvaka. Na modrom popisu nema nikakvih iznenađenja, Dinamo je prijavio 26 igrača, piše Goal.

Na toj listi nema samo Danija Olma koji kao igrač mlađi od 18 godina nije niti trebao biti prijavljen. Zoran Mamić i na njega će moći računati u predstojećih šest utakmica, iako je teško povjerovati da će mladi Španjolac u Ligi prvaka dobiti pokoju minutu...

Dinamo za Ligu prvaka prijavio sljedeće igrače: Eduardo, Ježina, Mikulić, Pinto, Matel, Musa, Pivarić, Sigali, Schildenfeld, Taravel, Benković, Šovšić, Antolić, Machado, Goncalo, Ademi, Gojak, Pavičić, Ćorić, Rog, Cekici, Soudani, Henriquez, Fernandes, Pjaca, Hodžić.

>> Što je bilo s brojem Damira Šovšića pročitajte na Goal.com

>> Zoran Mamić zaustavio povratak Nike Kranjčara u Dinamo

Komentara 1

TF
tony.franzz
05:27 04.09.2015.

Tankó. Jako tanko, pogotovo obrana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije