Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNI SEGMENT

Dinamo vraća stručnjaka na stari posao: Avantura u inozemstvu je završila

19.05.2021.
u 13:30

Nakon odlaska Zorana Mamića, ulogu prvog trenera i sportskog direktora preuzeo je Damir Krznar, pomoćnik sportskog direktora je Marko Vukelić.

Na mjesto sportskog direktora Dinama ponovno bi mogao doći Romeo Jozak. On je tu funkciju već obnašao, bio je i direktor Dinamove nogometne škole, a sad bi ponovno mogao na stari posao.

Nakon odlaska Zorana Mamića, ulogu prvog trenera i sportskog direktora preuzeo je Damir Krznar, pomoćnik sportskog direktora je Marko Vukelić.

Jozak je trenutačno u SAD-u i nakon povratka mogao bi dogovoriti sve uvjete.

Ključne riječi

Komentara 3

IS
istina00
14:35 19.05.2021.

to bi bio odličan potez dinama!

DM
drazen.muhvic
17:37 19.05.2021.

Vrhunski stručnjakista koji je u jedina dva samostalna posla dobio vritnjak...

NA
Nale50
14:52 19.05.2021.

...nisam siguran....bojim se da to ne bude zamka Krznaru....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije