Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJET ZA FINANCIJSKU LICENCU
Povratak na članak

Dinamo više nije pod nadzorom Uefe: Evo koliko su modri zaradili i potrošili u 2016.!

- GNK Dinamo se sada stavlja u normalan režim za apliciranje za europsku licencu za sezonu 2017/18. – izjavio je Matej Škegro

Komentari 10

DU
Deleted user
18:09 19.04.2017.

Dinamo je najveći klub u hrvata. Bio ,ostao i biti će.

VL
ZA
zakrapina
18:36 19.04.2017.

Dinamo u 2016. godini uplatio 34 milijuna kn u državni proračun i onda neki vele da je Dinamo močvara i svim silama ruše klub koji puni državnu blagajnu, ostvaruje dobit, zapošljava 200 ljudi i na vrijeme svojim zaposlenicima isplaćuje plaće. Da nam je država kao Dinamo, bili bi Švicarska!

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
18:17 19.04.2017.

Zato je Dinamo pod nadzorom Rijeke i njenihigara i podmetanja. Rijeka radi ono "drzite lopova" da moze loviti u mutnom

VL
DU
Deleted user
18:35 19.04.2017.

Auuuu!Tko se ovo usudio napisati u večernjaku ?Nije se ni potpisao,valjda u strahu od odmazde? Ovo se ne uklapa u "istinu" o Dinamu ! Zar nije glavna vijest da Ajduk za ljetna pojačanja ima spremin 20 mil,kuna heheheheh? Valjda misli dovesti 2-3 igrača iz drugoligaša i po 12 puta uzastopce napasti titulu!

VL
AA
aaagotal
19:06 19.04.2017.

Eto, što nakon ovoga mogu kazati navijači Hajduka? Žalosno je ratiti se bespotrebno, zato što je kadar Hajduka (jasno vodstva) nesposoban? Koliko je meni poznati, barem iz štampe , SN-a, Večernjaka, Jutarnjeg, a i Slobodne Dalmacije, Hajduk vuče ogroman dugg za sobom? Da ima kakve pravde, Hajduk bi financijski propao! Zanimljivo je da su Amerikanci u dva navrata došli kupiti klub i nisu uspjeli kupiti, a dug ne možete vratiti? Kako si to Spličani zamišljaju da u Kapitalizmu možeš funkcionirati "dužan"! Da se striktno poštuje Zakon, hajduk bi eventualno igrao u 2. ili 3. lizi, amaterski, dok ne steknu pravo i mogućnost da uđu u prvu ligu! Davnih dana Hajduk je bio kao stvoren za stečaj!? Zašto nije, to samo znaju naši Državni tužioci?

VL
KU
kupatilo
00:58 21.04.2017.

Vidimo po drugim klubovim koliko se moze bolje Skarpina i koliko smetaju Mamici.Mamici smetaju svima osim nama Dinamovcima i onima koji volimo svoje.Htjelibi daga urusite kao Cibonu,Mladost i druge velikane naseg sporta.Zivionam Dinamo i Mamici.Vratit i Zorana jer bio je doktor za sve posle njega.Je da nije lako kadsu svi protiv tebe a Dinamo se rusi na svaki moguci nacin.

VL
ŠK
Škarpina
19:27 19.04.2017.

jedina je istina ta da dinamo moze vise i bolje od ovoga, ali to sprijecava obitelj mamic i njihovi podanici...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.