Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Dinamo uz humanitarni projekt 'Palčić gore', dolazi i obitelj Petrović

12.10.2014., Dom sportova, Zagreb - Druga hrvatska malonogometna liga, regija Sjever, 1.kolo, MNK Futsal Dinamo - MNK Siscia. Nogometasi Dinama imali su glasnu podrsku svojih navijaca, Bad Blue Boysa na otvaranju prvenstva. Matija Djulvat.  Photo: Goran S
Goran Stanzl/PIXSELL
01.12.2014.
u 14:45

Podršku cijelom projektu dat će i igrači Cibone, te Aleksandar i Biserka Petrović koji su najavili dolazak kao i brojni drugi velikani zagrebačkog i hrvatskog sporta.

Futsal Dinamo priprema novi spektakl u dvorani Dražena Petrovića. Večeras (21 sat) Dinamo će igrati protiv Patriota u 2. HMNL sjever, a u slučaju pobjede osigurat će naslov jesenskog prvaka. Igrači Futsal Dinama na ovoj utakmici dat će podršku humanitarnoj akciji 'Palčić gore' u čijim će majicama istrčati na teren. Riječ je o udruzi koja prikuplja sredstva za pomoć prijevremeno rođenoj i bolesnoj novorođenčadi. Podršku cijelom projektu dat će i igrači Cibone, te Aleksandar i Biserka Petrović koji su najavili dolazak kao i brojni drugi velikani zagrebačkog i hrvatskog sporta. Uoči glavnog susreta publici će se predstaviti i mlađe kategorije Futsal Dinama. 

Komentara 3

Avatar Bekrija
Bekrija
17:01 01.12.2014.

Dođite svi dinamovci i bodrite svoj Dinamo, osjetite ponovno onaj ponos koji je nekad vladao, dođite i upijte malo pozitivne atmisfere koja vlada u klubu i oko njega i na kraju dođite vidjet i čut najbolje navijače na svijetu BBB-e. Zagreb, Dinamo, BBB svetinje!

TO
Toma2
17:03 01.12.2014.

Iščekivanje kao nekad pred derbi ili Europu.

ĆA
ćaćaća
20:59 01.12.2014.

e odma mi je lakše..sad barem znamo na čijoj strani je petrović..da partija nije protiv mamića sumnjam da bi došao..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije