Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI PRIJAVILI IGRAČE

Dinamo za Vardar nije prijavio Goncala i Karimija, a Pjacu i Ćorića stavio na B listu!

13.03.2016., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 27. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva. Marko Pjaca nakon sto je zabio drugi gol napravio je salto. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
09.07.2016.
u 19:16

Zlatko Kranjčar tako na prvoj europskoj stepenici neće koristiti usluge Goncala, Amera Gojaka, Zvonka Pamića, Dejana Radonjića i - Ali Karimija koji je u Zagreb stigao vidno nespreman.

Čelnici Dinama posljednjeg su dana priprema u Moravskim Toplicama predali Uefi listu igrača na koje Zlatko Kranjčar računa u dvobojima 2. pretkola Lige prvaka protiv Vardara. Modri su zbog nedavne kazne za kršenje financijskog fair-playa kažnjeni oduzimanjem dva mjesta (umjesto 25 smjeli prijaviti samo 23 igrača) na listi za prijavu igrača, ali srećom tu je i B lista po kojoj je Dinama dodatno prijavio još sedam imena. Pa tako za prve europske oglede prijavio čak 30 igrača, piše Goal.

Na B listi mogu se prijaviti igrači rođeni poslije 1. siječnja 1995. godine koji su u klubu bez prekida od 15. godine proveli barem dvije godine. A svaki klub na B listi može prijaviti koliko god igrača želi. Dinamo je to odlično iskoristio, pa su se tako na modroj B Listi našli Šemper, Kotarski, Soldo, Benković, Sosa, Ćorić i Pjaca...

Zanimljivo, čak pet dokazanih imena nije pronašlo svoje mjesto na popisu od 30 igrača za dvoboje s Vardarom, pa Zlatko Kranjčar tako na prvoj europskoj stepenici neće koristiti usluge Goncala, Amera Gojaka, Zvonka Pamića, Dejana Radonjića i - Ali Karimija. Koji je u Zagreb stigao vidno nespreman. Goncalo je i dalje "out" zbog ozljede (u fazi rehabilitacije), dok ovaj popis jasno naznačuje kako bi višak u modroj svlačionici ubrzo mogli postati Zvonko Pamić i Dejan Radonjić...

Lista A (23 igrača): Ježina, Eduardo, Livaković, Sigali, Schildenfeld, Taravel, Matel, Stojanović, Pivarić, Musa, Jonas, Šitum, Antolić, Machado, Pavičić, Olmo, Rog, Andrijašević, Šovšić, Soudani, Henriquez, Fernandes, Hodžić.
Lista B (7 igrača): Kotarski, Šemper, Soldo, Benković, Sosa, Ćorić, Pjaca.

A koje će brojeve nositi igrači Dinama pogledajte ovdje

Komentara 3

WO
wormeaten
00:06 10.07.2016.

Sad će se Udruga Naš Hajduk žaliti na B listu i pogodovanje Dinamu što stavlja Hajduk u neravnopravan položaj.

MA
@Marsijanac
19:58 09.07.2016.

Na zalost niti Dinamo niti repka nemaju klasicnog centarfora.

DU
Deleted user
21:31 09.07.2016.

Ima Dinamo nezadrżivu špicu,Zdravka Mamića !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije