Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se njihovo dijete

Dinamo u posljednjim trenucima prijelaznog roka doveo još jednog igrača

Domagoj Pavičić
Sanjin Strukić/PIXSELL
17.02.2015.
u 10:00

- Znam da je u Dinamu velika konkurencija i cijenim svakoga, ali isto tako vjerujem u sebe i svoje mogućnosti

Dinamo je na službenim stranicama objavio da je je u posljednjim trenucima prijelaznog roka, koji je u Hrvatskoj trajao do 15. veljače, iz Lokomotive doveo još jednog svog igrača koji je bio na posudbi. Radi se o Domagoju Pavičiću koji je prošao pripreme s 'lokosima', ali se sada vraća u matični klub. 

Ovaj veznjak, koji će za manje od mjesec dana napuniti 21 godinu, početkom prošle godine igrao je za prvu momčad Dinama i skupio 12 nastupa, a prvi dio ove sezone proveo je na posudbi. Sada se, eto, vraća.

- Jako sam sretan što se vraćam u Dinamo, ali isto tako bih se puno zahvalio Lokomotivi i treneru Ivkoviću koji su mi u proteklim mjesecima puno pomogli da se dodatno razvijem. Znam da je u Dinamu velika konkurencija i cijenim svakoga, ali isto tako vjerujem u sebe i svoje mogućnosti te znam da se mogu nametnuti treneru Mamiću, rekao je nakon povratka Pavičić.

>>Mamić: Zadar je čvrst, ostat će u ligi. Ogi: Trener je naredio da ne smijemo primiti gol

Komentara 1

DU
Deleted user
17:17 17.02.2015.

Odličan igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije